Fusie Ternat-Wambeek

 

Beste leden van Gezinsbond Wambeek, 

Gezinsbondsafdeling Ternat en Gezinsbondsafdeling Wambeek gaan fusioneren en worden één afdeling: Gezinsbond Ternat-Wambeek. 

De procedure is lopende bij Gezinsbond nationaal maar voor u als trouw lid wijzigt er weinig.  

  • Lid zijn van de Gezinsbond heeft tal van voordelen, dat heeft u al ondervonden de voorbije jaren. De plaatselijke afdeling biedt talrijke activiteiten aan waar u met het gezin kan aan deelnemen: van traditionele feesten zoals de Paashaas en de Sint, tot sportactiviteiten zoals watergewenning, ik leer fietsen, tot infoavonden over EHBO bij baby’s en kleuters, werken met Its’me en Payconicq. 

  • Gezinsbond nationaal speelt haar rol in de maatschappij en kan politieke invloed uitoefenen bij belangrijke beslissingen door de overheid. 

De plaatselijke afdeling werkt met vrijwilligers, er wordt een zekere inzet en medewerking gevraagd, aanwezigheid op vergaderingen, en dit werd heel moeilijk in Wambeek. De huidige bestuursleden van de afdeling Wambeek hebben besloten hun jarenlange engagement stop te zetten.  

Maar… geen paniek, uw lidmaatschap loopt gewoon verder bij de nieuwe afdeling Ternat-Wambeek. U kan verder deelnemen aan de plaatselijke activiteiten, en niet te vergeten: Gezinsbond nationaal blijft zijn rol spelen in de huidige maatschappij en blijft het belang van het gezin/kinderen verdedigen. 

Heeft u vragen, mailen kan naar gezinsbondternat@outlook.com. Meer info op de website van Ternat: homepage | Gezinsbond Ternat. Wil u zich engageren in het bestuur, helpende handen zijn steeds welkom, dit kan ook als vrijwilliger bij oa de tweedehandsbeurs.  Wij vernemen het graag. 

Vriendelijke groeten, 

Oliva De Vidts 

Voorzitter Gezinsbond (toekomstige) afdeling Ternat-Wambeek